Logo
 

Kolk & Dijk – Partners

Amsterdam, 17 maart 2016 – Vodafone heeft al enige jaren een samenwerking met Kolk & Dijk. Vodafone ziet Kolk & Dijk als één van de meest belangrijke solutionpartners die is in staat is om met volledig gecertificeerde medewerkers, op een consultatieve manier, de klant mee te nemen in zijn of haar ontwikkeling door gebruik te maken van een verbeterde communicatie. Dit alles natuurlijk op een schaalbare en flexibele manier met beter verbonden medewerkers. Bij Vodafone noemen we dit een Ready Business.

De samenwerking geeft voor zowel Kolk & Dijk als Vodafone een extra toekomstdimensie in de succesvolle bedrijfsfilosofie “Easy to do business with”.
Samen met Kolk & Dijk is Vodafone in staat om huidige en toekomstige klanten optimaal te bedienen met communicatieoplossingen als mobiele en vaste telefonie, hosted telefonie en internet.

Feitelijk ontstaat in deze bij Kolk & Dijk een totaalaanbieder in het bedienen van klanten. De samenwerking tussen Telecom en IT bij Kolk & Dijk borgt een totale voorziening in klantbehoeften waardoor klanten vanuit deze betrouwbare basis efficiënter met hun core business bezig kunnen blijven, zonder zich zorgen te maken over bereikbaarheid.

Corné van den Dungen, salesmanager distributor sales

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht.

Sorry, er is op dit moment geen medewerker van Kolk & Dijk beschikbaar. Laat gerust een bericht achter.

* Uw naam
* Uw email
Telefoonnummer
* Onderwerp
* Beschrijf uw situatie
Log direct in.

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Uw naam
* Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Hoe beoordeelt u onze steun?