Logo
 

Kolk & Dijk – Werken bij Kolk & Dijk

Support medewerker

Aan de slag bij het leukste telecommunicatie en ICT bedrijf?

Kolk & Dijk is per direct op zoek naar versterking van het supportteam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van telefonie en ICT oplossingen. Jouw functie zal bestaan uit het  tijdig  en juist  afhandelen van klantvragen op telecom gebied. Daarnaast speel je in op de behoefte van de klant en ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid.

Als je, je als support medewerker in een snel veranderde markt in je element voelt en je het een uitdaging vindt ons bedrijf verder te laten groeien dan moet je bij ons komen werken. Tenminste, als je professionaliteit en plezier in je werk belangrijk vindt.

Functieomschrijving:

We zoeken een supportmedewerker voor 32-40 uur per week die de huidige veranderende markt een uitdaging vindt. We gaan ervan uit dat jij een flexibele instelling hebt waardoor je onze klanten kunt adviseren en ondersteunen bij 1e en 2e lijns telefonievraagstukken. Je werkt en denkt minimaal op MBO-niveau.

Net zoals wij de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, zoeken wij in jou de medewerker die met ons door wilt groeien. Met je creatieve instelling ben je in staat om nieuwe mogelijkheden in de markt te signaleren.

Wat bieden wij jou:

 • De kans om je te bewijzen als zowel teamplayer als zelfstandige speler.
 • Diversiteit aan klanten en de daarbij horende Telecom & ICT oplossingen zorgen voor een blijvende uitdaging.
 • Werken binnen ons team service betekent automatisch een directe samenwerking met alle andere teams binnen onze organisatie om zo de klant totaal te ontzorgen.
 • Een energieke, jonge en dynamische werkomgeving met voldoende vrijheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Marktconform salaris.

Jij bent vanuit ons kantoor in Almere de verbinding tussen de klant en de andere afdelingen. Je zorgt van begin tot eind dat de klant optimaal bediend wordt naar zijn wensen en eisen: het verbindend element!

Stuur voor 19 maart a.s. je motivatie met daarbij je CV naar: celia.schmitz@kolkendijk.nl

===============================================================================================================

Commercieel medewerker binnendienst

Aan de slag bij het leukste telecommunicatie en ICT bedrijf?

Kolk & Dijk is per direct op zoek naar versterking van het salesteam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van telefonie en ICT oplossingen. Jouw functie zal bestaan uit het ondersteunen van onze accountmanagers en daarin word je nauw betrokken bij alle sales-facetten binnen ons salesteam. Als je, je als commercieel medewerker binnendienst in een snel veranderde markt in je element voelt en je het een uitdaging vindt ons bedrijf verder te laten groeien dan moet je bij ons komen werken. Tenminste, als je professionaliteit en plezier in je werk belangrijk vindt.

Functieomschrijving:

We zoeken een commercieel medewerker binnendienst voor 32-40 uur per week die de huidige veranderende markt een uitdaging vindt. We gaan ervan uit dat jij een flexibele instelling hebt waardoor je zowel klanten kunt adviseren en overtuigen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, ICT beheer of een combinatie van deze diensten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan zelfstandig werken. Je werkt en denkt minimaal op MBO-niveau, bent secuur en servicegericht. Net zoals wij de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, zoeken wij in jou de medewerker die met ons door wilt groeien. Met je creatieve instelling ben je in staat om nieuwe mogelijkheden in de markt te signaleren.

Wat bieden wij jou:

 • De kans om je te bewijzen als zowel teamplayer als zelfstandige speler.
 • De kans om ondersteuning te bieden aan ons huidige klant- en partnerkanaal waarbij jij tijdig mogelijkheden signaleert om extra diensten te leveren c.q. uitbereidingswerkzaamheden te verzorgen.
 • De kans om jouw sales skills te ontwikkelen en te ontdekken door potentiële klanten te adviseren over de aanschaf van passende ICT- en telefonieoplossingen en tevens hun supportvragen op te lossen.
 • De kans om ons salesteam te ondersteunen en verkoop offertes op te stellen en tevens zorg te dragen voor een juiste opvolging.
 • Financiële afhandeling van de klantencase.
 • Marktconform salaris.
 • Een energiek en dynamisch bedrijf.

Jij bent vanuit ons kantoor in Almere de verbinding tussen de klant en de accountmanager. Je zorgt van begin tot eind dat de klant optimaal bediend wordt naar zijn wensen en eisen: het verbindend element!

Stuur voor 2 maart a.s. je motivatie met daarbij je CV naar:             celia.schmitz@kolkendijk.nl

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht.

Sorry, er is op dit moment geen medewerker van Kolk & Dijk beschikbaar. Laat gerust een bericht achter.

* Uw naam
* Uw email
Telefoonnummer
* Onderwerp
* Beschrijf uw situatie
Log direct in.

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Uw naam
* Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Hoe beoordeelt u onze steun?