Logo
 

Oplossingen

Kolk & Dijk begrijpt uw wensen

De keuze voor een provider of dealer hangt af van een groot aantal factoren. Kolk & Dijk begrijpt wat uw wensen zijn en zal u begeleiden met het maken van die keuze. Door een intensieve samenwerking met alle providers in Nederland kunnen we u een onafhankelijk advies op maat geven.

Uw accountmanager is er voor u!

Mobiele telefoons

Hoe bepaalt u welke mobiele telefoon of PDA voor u geschikt is en welke accessoires u nodig heeft? Kolk & Dijk kan u helpen om de juiste afweging te maken tussen techniek, prestaties, functies en kosten.

Carkits

Wilt u ook in de auto gebruik maken van mobiele telefonie, dan kan Kolk & Dijk een carkit voor u inbouwen op locatie. Thuis, op uw werk of waar u maar wilt, overal in Nederland. U bent uw auto dus niet kwijt en hoeft er ook de deur niet voor uit.

Wij leveren alle soorten carkits van alle in Nederland bekende leveranciers. Onze monteurs verzorgen desgewenst ook de integratie met de audio-installatie van uw auto of de koppeling met bluetooth-apparaten.

Service

Kolk & Dijk biedt u een keuze uit verschillende serviepakketen aan voor als u toestel kapot gaat.Wij hebben leentoestellen, een eigen reparatieservice en een eigen haal & brengservice. Wat het beste pakket voor u is, bepalen we graag in overleg met u.

Navigatie & rittenadministratie

Is transport van mensen of goederen uw core business? Dan bent u gebaat bij een goed systeem voor uw navigatie en rittenadministratie. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Kolk & Dijk bespreekt graag met u welke factoren van belang zijn en wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht.

Sorry, er is op dit moment geen medewerker van Kolk & Dijk beschikbaar. Laat gerust een bericht achter.

* Uw naam
* Uw email
Telefoonnummer
* Onderwerp
* Beschrijf uw situatie
Log direct in.

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Uw naam
* Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Hoe beoordeelt u onze steun?