Logo
 

Oplossingen – Vaste telefonie

De telefoon is de levensader van uw bedrijf en moet dus te allen tijde werken. Tegelijk ontwikkelt de techniek zich razendsnel. Vervanging, uitbereiding of integratie met andere technologie vergt dan ook een gedegen plan van aanpak. Kolk & Dijk adviseert u graag over alle hedendaagse technieken en met het oog op de toekomst. Dit kan zijn voor het vervangen van uw volledige infrastructuur, maar ook bij het besparen van de maandelijkse belkosten door uw gesprekken te routeren via serviceproviders.

Het portfolio vaste telefonie van Kolk & Dijk omvat oplossingen voor traditionele telefonie, cloud telefonie, vast-mobiel integratie, ondersteunende software applicaties, telefonie infrastructuur en dataverbindingen.

Met een legio aan oplossingen en diensten adviseert Kolk & Dijk, als één aanspreekpunt, omtrent bereikbaarheidsoplossingen die optimaal aansluiten bij uw bedrijfsprocessen. Hiermee worden optimale bereikbaarheid en maximale efficiëntie mogelijk gemaakt. U kunt altijd zelf bepalen of u bereikbaar bent of wilt doorverwijzen aan uw collega’s. Dit met één of meerdere apparaten, waar u ook bent en op welk tijdstip dan ook, waarbij voor iedereen inzichtelijk is te maken wat de bereikbaarheidsstatus is. Hierdoor kan iedere collega het maximale halen uit hun beschikbare tijd.

Naast het invullen van functionele behoeften is ook van belang dat de bijbehorende prijsstelling zo scherp mogelijk is. Gedegen kostenanalyses behoren dan ook tot onze dienstverlening. Bij de meeste vooraanstaande aanbieders van telefoniediensten en data infrastructuur in de markt, heeft Kolk & Dijk een uitstekend partnernetwerk opgebouwd. Daarom kunt bij ons u rekenen op de scherpst mogelijke prijsvoorstellen vanuit de portfolio’s van deze aanbieders. Wij laten u graag zien hoe dit werkt.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht.

Sorry, er is op dit moment geen medewerker van Kolk & Dijk beschikbaar. Laat gerust een bericht achter.

* Uw naam
* Uw email
Telefoonnummer
* Onderwerp
* Beschrijf uw situatie
Log direct in.

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Uw naam
* Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Hoe beoordeelt u onze steun?